استیل دی

استیل دی

فروش انواع استیل- فولاد آلیاژی -– فولادنسوز- فولاد دریایی-فولاد ساختمانی- مقاطع فولادی
استیل دی

استیل دی

فروش انواع استیل- فولاد آلیاژی -– فولادنسوز- فولاد دریایی-فولاد ساختمانی- مقاطع فولادی

ارزیابی لرزه‌ای پیشنهادی با نبشی و سپری و مقایسه با اتصالات از پیش تأیید شده-پروفیل فولادی

ارزیابی لرزه‌ای پیشنهادی با نبشی و سپری-پروفیل ساختمانی-پروفیل فولادی-نبشی ساختمانی ((بهترین قیمت)) ((قیمت رقابتی))

نبشی-قیمت نبشی-فروش نبشی-نبشی پرسی-نبشی فابریک-نبشی فولادی-پروفیل

خلاصه: در سازه‌های فولادی اتصلات نقش مهمی در در رفتار سازه دارند. در این مقاله با استفاده از مدلسازی عددی با نرم افزار اجزای محدود آباکوس سعی بر آن است. که چند مدل مختلف از اتصال تیر به ستون فولادی مدلسازی و مورد بررسی قرار گیرد. این مقاله بر روی اثر نوع اتصال تیر به ستنون با دو نوع اتصال سپری و نبشی مورد بررسی قرار گرفت. از این رو 20 مدل با شرایط متفاوت ضخامت متفاوت و نوع متفاوت دارای سخت کنندگی. و همچنین 6 مدل با ستون دارای پر شدگی از بتن مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت.

اتصالات وظیفه انتقال نیروها از یک عضو سازه به عضو دیگر سازه و یا به تکیه‌گاه را بر عهده دارند. بررسی عملکرد اتصالات در سازه‌های فولادی از اهمیت بالاتری برخوردار است. و چنانچه طراحی و اجرای این اتصالات با دقت انجام نشود. موجب خرابی در اتصال می‌شود و همچنین تأثیرات مخربی نیز بر اعضای سازه و در نتیجه کل سازه خواهد داشت.

در دهه 1960 مهندسین سازه بر این باور بودند که سیستم قاب‌های مقاوم خمشی فولادی با اتصالات جوشی. در رده شکل‌پذیرترین سیستم‌های سازه‌ای قرار دارند و اگر خسارت سازه‌ای رخ دهد. محدود به جاری شدن اعضای قاب بوده و اتصالات آن به صورت الاستیک باقی می‌مانند. با وقوع زلزله نورثریج در 27 ژانویه سال 1994 بسیاری از ساختمان‌ها که سیستم سازه‌ای آنها. از قاب مقاوم خمشی فولادی بود دچار شکست ترد در ناحیه اتصال تیر به ستون شدند.

به دنبال مطالعات خرابیها زلزله نورثریج، مشخص شد. آنچه در طراحی لرزه‌ای سازه‌ها علاوه بر مقاومت و سختی بایستی در نظر گرفته شود، شکل‌پذیری است. این فلسفه جدید طراحی لرزه‌ای، به طراح این اجازه را می‌دهد. که بخش‌هایی از سازه را ضعیف‌تر از بخش‌های دیگر طراحی نماید. تا در هنگام زلزله این بخش‌های ضعیف حتماً وارد ناحیه پلاستیک شوند و باعث جذب و اتلاف انرژی زلزله گردند [1].

وانگ و همکاران [2]، در سال 2019 به بررسی رفتار تیر فولادی متصل به ستون پر و انباشت از بتن CFT با صفحه انتهایی پرداخته‌اند. اتصالات ستون پر و انباشت از بتن عملکرد عالی در مقاومت در برابر بارهای لرزه‌ای در مناطق پر خطر ارائه می‌دهد. با این حال، مکانیسم انتقال بار از این نوع اتصال هنوز ناشناخته است. و در این زمینه مطالعات به اندازه کافی نمی‌باشد. از اینرو در این مقاله به بررسی رفتار اتصال تیر به ستون پر و انباشت از بتن با صفحه انتهایی مورد بررسی قرار گرفت.

-نتیجه‌گیری

  • در کلیه اتصالات مورد تنش در ناحیه مورد حفاظت تیر و در طول این فاصله از بقیه نقاط بیشتر می‌باشد. در اتصال از پیش مورد تأیید RBS علاوه بر تنش در تیر کمانش و اعوجاج نیز حادث گردید. در اتصال BSEEP نیز در محل انتهای سخت کننده نیز جمع شدگی رخ داده است. یکی از ویژگی‌های اتصال پیشنهادی این می‌باشد که سختی موضعی در یک ناحیه مانند اتصال BSEEP در یک ناحیه زیاد نمی‌باشد.

  • از اینرو این سختی موضعی موجب ایجاد کمانش در مدل گردید. در اتصال پیشنهادی به دلیل یکنواخت‌تر بودن سختی این موضوع مشاهده نشده است. علاوه بر این در اتصال RBS نیز به دلیل کاهش سختی باز هم کمانش در اتصال حادث گردید. از اینرو یکی از ضعف‌های اتصالات کاهش سختی و یا افزایش سختی موضعی در یک ناحیه از اتصال می‌باشد.

  • در اتصال پیشنهادی با سپری و نبشی مشاهده می‌شود. که توزیع تنش به نسبت اتصالات از پیش مورد تأیید مبحث دهم مقررات ملی ساختمان در سطح وسیع‌تری از ناحیه تیر حادث گردید. و همچنین در این مدل اتصال به دلیل اینکه توزیع تنش در سطح وسیع‌تری حادث گردید. باعث گردید تا از کمانش و اعوجاج نیز در مدل جلوگیری شود.
  • مدل با سخت کننده سپری دارای ظرفیت بالاتری بوده است و نسبت به سخت کننده نبشی از 12 تا 28 درصد. ظرفیت خمشی بالاتری در اتصال داشته است.
  • با افزایش ضخامت نبشی و یا سپری اتصال تیر به ستون تا حدود 12 تا 25 درصد ظرفیت افزایش داشته است. در ضخامت 18 میلیمتر به مقدار افزایش ظرفیت لنگر به میزان 12 درصد افزایش و در ضخامت 20 میلیمتر. به میزان 25 درصد افزایش مشاهده شده است.

  • خرابی و مفصلی در ستون مشاهده نشده است.
  • با بررسی رفتار نمودارهای هیسترزیس مشاهده می‌شود که در اتصالات با سپری دارای سطح زیر منحنی بزرگتری بوده است.
  • در این مطالعه به علت اینکه اتصال تیر به ستون دارای سختی زیاد بوده است. مفصل در تیر تشکیل شده است. که این مفصل در بال و بخشی از جان تیر متشکل است.
  • نتایج حاصل از نمونه ستون پر و انباشت از بتن نمایان می‌کند. که ظرفیت باربری آن نسبت به بدون بتن 15 تا 25 درصد افزایش داشته است.
  • با مشاهده تنش در نمونه ستون پر و انباشت با بتن نمایان می‌کند. که میزان تنش ایجادی در ستون نسبت به نمونه بدون بتن کمتر می‌باشد. که می‌توان علت آن را استفاده از ظرفیت فشار بتن دانست که موجب می‌گردد. که توزیع تنش در ستون میان دو مصالح بتنی و فولادی توزیع شود و از مقدار آن روی سطح کم شود.

استیل دی (Steel day)

با سالها تجربه در زمیه عرضه و توزیع انواع استیل بگیر و استیل نگیر. و همچنین انواع فولادهای نسوز و فولادهای دریایی و ساختمانی توانسته است رضایت مشتریان خویش را فراهم نماید. زیرا کارشناسان مجرب استیل دی آماده اند تا در زمینه مشاوره و ارائه دادن بهترین پیشنهادات خرید محصول به مشتریان عزیز خدمات رسانی نمایند.صنعتگر محترم و گرامی از اینکه استیل دی را جهت خرید فولاد آلیاژی مورد نیاز خویش انتخاب می نمایید از شما سپاسگزاریم.تمام محصولات استیل دی بر حسب نوع کالا دارای گواهینامه ها و آنالیزهای معتبر داخلی و خارجی می باشند.

ارتباط با ما:
09922704358
02166396590
واتس آپ: 09922704358
ارتباط با ما در شبکه های اجتماعی
https://t.me/steel_day تلگرام

https://www.instagram.com/steel_day.ir اینستاگرام
ایمیل: steelday.foolad@gmail.com
https://steel-day.ir/ وبسایت استیل دی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد